Historiku | Gazeta Koha Jone

Historiku

Home Historiku

5 Pyetjet nga Babaramo i ftuar Nikoll Lesi

0
https://www.youtube.com/watch?v=CXMy0KGOuFA

Nikoll Lesi flet për 27 vjetorin e “Koha Jonë”

0
(Kronikë e Televizionit më të madh shqiptar, Top Channel) 27 vjet më parë u botua numri i parë i gazetës “Koha Jonë”, e pa...

Kush është “KOHA JONE”?

0
Gazeta “Koha jone” është e para gazetë në Shqipëri, e cila u themelua e pavarur dhe e lirë me 11 maj 1991 nga gazetari Nikoll...

Libri “Kështjella e Medias”/Mediat për botimin e librit të gazetarit Nikoll Lesi

0
Botimi i librit të gazetarit dhe botuesit Nikoll Lesi, “Kështjella e Medias” është pasqyruar nga mediat kryesore në vend. Top...

Një fragment nga libri i ri “Keshtjella e Medias”

0
(Fragment nga libri i  gazetarit Nikoll Lesi i cili do botohet me rastin e 25-vjetorit të daljes së "KOHA JONE" në Maj 2016) ...

Historia e gazetës “KOHA JONË”

0
Gazeta “Koha Jonë” është e para gazetë e pavarur dhe private në Shqipëri, e cila është themeluar me datë 11 Maj 1991 në qytet...