Home Uncategorized Trendi më i r...

Trendi më i ri, quka tatuazh

177
0

Qukat në fytyrë janë bërë trendi më i ri i momentit, të cilat shumë vajza po i bëjnë tatuazh. Një ndryshim i tillë është i kushtueshëm pasi arrin deri në 230 euro. Tatuazhi i qukave është proces gati i njëjtë me atë të vetullave sepse përfshin futjen e pigmenteve të reja në fytyrë.

Një artiste që bën këto tatuazhe ka thënë se qukat në fytyrë tregojnë rini dhe freski, prandaj ka dalë në modë për vitin 2017. Por, nuk janë të gjitha që zgjedhin ti mbajnë në fytyrë për të gjithë jetën, sepse mendojnë që trendi mund të ndryshojë.

Për këtë arsye, grimierët kanë zbuluar se vajzat mund ta kryejnë një ndryshim të tillë me anë të lapsit të vetullave. Pasi aplikoni kremin pudër në fytyrë, atp sugjerojnë që me laps të bëni quka në faqe apo poshtë syve.

Lajmet Kryesore

Të përzgjedhura

Lajmet e Fundit

Te Fundit