Home POLITIKE Tavo: Shqipër...

Tavo: Shqipëria partner i SHBA. Asnjë iniciativë e qeverisë të mos e cenojë atë

142
0

Ish deputeti i qarkut Gjirokastër Vangjel Tavo shprehet i shqetësuar mbi vendimin e qeverisë shqiptare për t’ia besuar rrjetin 5G në Shqipëri, një kompanie kineze.

“Shqipëria është vend i NATO-s dhe partner i ShBA.” Shkruan Tavo. “Asnjë iniciativë e qeverisë nuk duhet të vërë në rrezik këtë partneritet të ngushtë dhe cënojë sigurinë e vendit dhe qytetarëve.”

Më poshtë postimi i plotë në profilin e tij në facebook.

Shqipëria është vend i NATO-s dhe partner i ShBA. Asnjë iniciativë e qeverisë nuk duhet të vërë në rrezik këtë partneritet të ngushtë dhe cënojë sigurinë e vendit dhe qytetarëve.
#ProShBA
#JoMarredhenieveQeCenojneAleancatTransAtlantike

VT ??

Lajmet Kryesore

Të përzgjedhura

Më shumë nga Politika

Më shumë nga Politika

Lajmet e Fundit

Te Fundit