Home Aktualitet Shahini: Për ...

Shahini: Për t’u bërë mësues, duhet mesatare mbi 8-të

7
0

Ministrja e Arsimit, Besa Shahini në një seancë plenare e kishte paralajmëruar këtë ndryshim me synimin e përmirësimit te cilësisë se studentëve. Për tu pranuar në universitet si në ciklin Bachelor dhe Master mesatarja shkon nga 6.5 në 7 , ndërsa në fushën e mësuesisë ndryshimi është edhe më i madh. Pa mesataren 8 nxënësit nuk do të bëhen dot mësues. Për këtë vit akademik nota mesatare do të jetë njësoj siç ka qenë. Ky vendim është marr në mbledhjen e këshillit të ministrave në fillim qershori.

Lajmet Kryesore

Të përzgjedhura

Më shumë nga Aktualiteti

Më shumë nga Aktualiteti

Lajmet e Fundit

Te Fundit