Home Uncategorized Prindërit i “...

Prindërit i “vjedhin” biçikletën për t’iu bërë një mësim

5
0

Prindërit i kanë dhënë një mësim vajzës së tyre duke i “vjedhur” biçikletën, të cilën ajo nuk e kishte mbyllur me dry kur po blinte diçka në një dyqan. Lucy-Leigh Redfern, 10-vjeçare ishte porositur nga nëna Becca Baker, 37-vjeçare dhe njerku i saj Steve Brown që ta mbyllte me dry biçikletën që ia blenë për 150 dollarë. Por kur Lucy harroi ta mbyllte biçikletën, prindërit vendosën që t’i jepnin një mësim.

Lajmet Kryesore

Të përzgjedhura

Lajmet e Fundit

Te Fundit