Home Bota Preshevë: Vot...

Preshevë: Votohet për Këshillin Kombëtar Shqiptar

30
0

 pakicë në këtë komunë janë hapur në orën 7 të mëngjesit dhe se votimet po zhvillohen pa probleme.

Zyrtarët komunalë lokalë në Preshevë, po ashtu, kanë thënë se votimet kanë filluar me kohë, raporton agjencia Beta.

Në gjithë Serbinë, në një listë të veçant të zgjedhësve për Këshillin Kombëtar Shqiptar, janë regjistruar më se 35 mijë votues.

Lajmet Kryesore

Të përzgjedhura

Më shumë nga Bota

Më shumë nga Bota

Lajmet e Fundit

Te Fundit