Home POLITIKE Petrit Vasili...

Petrit Vasili: Vëmendja e SHBA është një garanci madhore për hapjen e Negociatave

69
0

Nga Petrit Vasili

Vetëm me SHBA në krah ecën integrimi!!

Vëmendja e SHBA është një garanci madhore për një të ardhme të mirë për hapjen e Negociatave për anëtarësim të Shqipërisë në BE.

Deklarimet e David Kostelançik në Forumin e Sigurisë në Beograd janë rruga e duhur, për t’i njohur problemet e rënda të Shqipërisë dhe për t’i zgjidhur ato si e vetmja mënyrë që Shqipëria të eci përpara.

Duke vënë gishtin në plagë si :sundimi i ligjit, korrupsioni galopant dhe lirinë e mediave demostrohet qartë diagnoza amerikane për pengesat e funksionimit të demokracisë në Shqipëri.

David Kostelancik në Forumin e Sigurisë në Beograd tha:

“Një Ballkan Perëndimor më i fortë do të thotë partneritet më i fortë i BE dhe Euro-Atlantik. Ne jemi të interesuar për sundimin e ligjit, lirinë e mediave dhe luftën kundër korrupsionit në këtë rajon.”

Lajmet Kryesore

Të përzgjedhura

Më shumë nga Politika

Më shumë nga Politika

Lajmet e Fundit

Te Fundit