Home Aktualitet Ndryshime në ...

Ndryshime në KOHA JONE, gazetari Herion Mesi emërohet kryeredaktor i gazetës

137
0

Botuesi i “Koha Jonë”, Nikoll Lesi ka pranuar dorëheqjen e kryeredaktorit, Qamil Xhani dhe ka emëruar gazetarin Herion Mesi, kryeredaktor të “Koha Jonë”.

Me këtë rast stafi i gazetës dhe botuesi falënderojnë z. Xhani për kontributin dhe përkushtimin 10-vjeçar në drejtimin e gazetës, duke mbetur në historinë e saj 30-vjeçare si një prej drejtuesve profesionistë.

Gjithashtu gazetarët Rozalb Lika dhe Daniel Muçaku emërohen zv/kryeredaktorë të medias KOHA JONE.

 

Lajmet Kryesore

Të përzgjedhura

Më shumë nga Politika

Më shumë nga Politika

Lajmet e Fundit

Te Fundit