Home Magazine Muzeu Histori...

Muzeu Historik Kombëtar ekspozon objekte të luftës me rastin e 70- vjetorit të Çlirimit

27
0

Ekspozita përmban objekte, imazhe fotografike dhe filma, të cilat pasqyrojnë momentet kryesore të luftës së popullit shqiptar kundër okupatorëve nazi-fashistë.

Ajo është fokusuar kryesisht në koleksionet e flamujve të përdorur gjatë viteve të Luftës së Dytë Botërore, objekte të dëshmorëve të rënë në luftë, objekte të shqiptarëve që vuajtën në kampet naziste të përqëndrimit, si dhe objekte të banorëve të fshatit Borovë të Kolonjës, që u masakruan nga trupat naziste.

Lajmet Kryesore

Të përzgjedhura

Lajmet e Fundit

Te Fundit