Home POLITIKE Kuvendi në se...

Kuvendi në seancë plenare, pritet miratimi i buxhetit dhe paketës fiskale

19
0

 Projektvendim “Për krijimin e komisionit të posaçëm “Për reformën në sistemin e drejtësisë”, projektvendimi “Për ndryshime dhe shtesa në vendimin e Kuvendit nr.166, datë 16.12.2004, si dhe projektvendimi “Për miratimin e Rregullores së Kuvendit të Republikës së Shqipërisë”, të ndryshuar.

Lajmet Kryesore

Të përzgjedhura

Më shumë nga Politika

Më shumë nga Politika

Lajmet e Fundit

Te Fundit