Home POLITIKE Kryeministri:...

Kryeministri: Rritet me 81.352 numri i të punësuarve të regjistruar

22
0

Në foto tregohetkonkretisht se në vitin 2013 ka qenë 561.169 numri i kontribuesve në skemë, ndërsa në vitin 2014 ky numër ka shkuar në 642.521.

Kjo ka sjellë sipas tij 81.352 vende pune shtesë dhe 38 milionë dollarë më shumë në skemën e sigurimeve shoqërore për periudhën 2013-2014.

 

Lajmet Kryesore

Të përzgjedhura

Më shumë nga Politika

Më shumë nga Politika

Lajmet e Fundit

Te Fundit