Home Magazine “iPhone 11 ës...

“iPhone 11 është i shëmtuar.”

32
0

Do të jem i pari që do të pranoj që jam pak i modës së vjetër kur bëhet fjalë për telefonat. Të gjithë tallen me iPhone SE tim, por e vërteta është se është telefoni më i mirë që Apple ka bërë ndonjëherë – një objekt i bukur, i dizajnuar mirë në pothuajse çdo mënyrë. Por dreqin është i shëmtuar ,iPhone 11 Pro. Dhe, kështu janë telefonat më të rinj nga Samsung dhe Google.

Unë e di se shumë njerëz e kanë arsyetuar notchin e tyre në mënyra të ndryshme – teknikisht do të thotë më shumë hapësirë të papërpunuar në ekran, ai strehon ikonat e bartësit dhe baterive, dhe është i nevojshëm për zhbllokimin e telefonit me fytyrën tuaj.

Po, por është e shëmtuar.

Nëse inxhinierët e Apple mund të zbulojnë një mënyrë për të mos patur një notch, ata do ta kishin bërë deri tani, por ata nuk munden dhe unë veë bast që ata janë jashtëzakonisht të irrituar nga kjo. Ata përpiqen ta fshehin atë me sfondin e veçantë kamuflues sa herë që të jetë e mundur, që është sa për të thënë, “hej, ne e urrejmë ta shohim gjithashtu”.

Lajmet Kryesore

Të përzgjedhura

Lajmet e Fundit

Te Fundit