Home Uncategorized Gjashtë shenj...

Gjashtë shenjat e inteligjencës

128
0

Njerëzit më inteligjentë janë ata të cilët në pamje të parë tregojnë për të kundërtën. Në një artikull, “Independent” liston gjashtë shenjat që tregojnë nëse dikush është inteligjent.

Zgjuarsia

Dyshimi (Njerëzit inteligjentë dyshojnë gjithmonë, dhe bëjnë shumë pyetje. Ndërsa jo inteligjentët nuk bëjnë asnjëherë pyetje sepse mendojnë se i dinë të gjitha.)

Humori. (Një sens i madh i humorit karakterizon njerëzit inteligjentë.)

Kurioziteti (Njerëzit që bëjnë shumë pyetje janë inteligjentë.)

Gramatika. (Një përdorim i mirë i gramatikës, jo me fjalë të mëdha por njerëzit inteligjentë dinë si ti strukturojnë mendimet e tyre).

Maturia.

 

Lajmet Kryesore

Të përzgjedhura

Lajmet e Fundit

Te Fundit