Home POLITIKE FOL: Rama, di...

FOL: Rama, direkt ose jo, të kërkojë njohjen e Kosovës nga Serbia

30
0

“Sigurisht që Republika e Shqipërisë dhe Republika e Serbisë kanë mospajtime të thella në raport me Kosovën, – tha Zogaj, – e sikundër mund të ketë çdo shtet që e ka njohur Republikën e Kosovës, shtet të pavarur, Shqipëria ndoshta në një dozë më të lartë, do të duhej të kërkonte që Serbia ta pranojë realitetin në Ballkan, ta kuptojë ndryshimin e hartës së para 15 vjetëve.

Pa diskutim, në këtë frymë, në frymën e dialogut edhe të Brukselit, edhe të marrëveshjeve që janë arritur, z.Rama, direkt ose jo, direkt ose në forma të tjera, duhej ta kërkonte që Republika e Serbisë të fillojë ta kuptojë realitetin dhe ndoshta në një afat 4-5 vjeçar, ta pranojë edhe pavarësinë e Kosovës, që është një realitet që nuk mund të zhbëhet,” – theksoi ai.

Lajmet Kryesore

Të përzgjedhura

Më shumë nga Politika

Më shumë nga Politika

Lajmet e Fundit

Te Fundit