Home POLITIKE Buxheti 2015/...

Buxheti 2015/Rama: Më shumë mbështetje për njerëzit në nevojë

24
0

“Buxheti 2015 – Më shumë mbështetje për njerëzit në nevojë”, shkruan Kryeministri Edi Rama.

“10 milionë USD më shumë për familjet në ndihmë ekonomike e personat me aftësi të kufizuar dhe 16 milionë USD, direkt pas heqjes së fashës 300 kw”, shkruhet në posterin grafik të shpërndarë nga kryeministri Rama.

Lajmet Kryesore

Të përzgjedhura

Më shumë nga Politika

Më shumë nga Politika

Lajmet e Fundit

Te Fundit