Home Bota BRITANI – Pap...

BRITANI – Papunësia në nivelet më të ulta prej 2008

35
0

ONS-ja theksoi se në 30,79 milionë persona të punësuar në vend, 73 për qind punojnë me kohë të plotë dhe 27 për qind me kohë të pjesshme.

Një tjetër sinjal inkurajues për ekonominë britanike, është se rroga mesatare është rritur me 1,3 për qind gjatë presiudhës së tremujorit të fundit në krahasim me një vit më parë, kundër 0,9 për qind të përllogaritur në fund të gushtit.

Ky është një lajm i mirë për rrogëtarët e vendit, të cilët konstatojnë prej disa vitesh një rënie të fuqisë së tyre blerëse, inflacioni është vazhdimisht më i lartë se sa progresimi i të ardhurave.

Lajmet Kryesore

Të përzgjedhura

Më shumë nga Bota

Më shumë nga Bota

Lajmet e Fundit

Te Fundit