Home Uncategorized Biznesi kundë...

Biznesi kundër paketës fiskale: Nuk argumentohet rritja e taksave

23
0

Administratori i Konfindustrisë, Gjergj Buxhuku Në Ora News deklaroi se me rritjen e taksave qeveria nuk bën asgjë tjetër veçse vendos në vështirësi biznesin dhe nxit informalitetin.

“Me keqardhje them se vazhdon e njëjta filozofi.

Nuk arsyeton rritjen e taksave dhe sa ndikon në rritje e ekonomisë. Kjo do e vërë në vështirësi sigurimin e të ardhurave buxhetore të planifikuara për qeverinë” thotë ai.

Por disa nga pikat pozitive të paketës fiskale sipas Buxhukut janë: Ulja e vleftës së rentës minerare për prodhimin vendor. Paketa fiskale për bujqësinë.”

Lajmet Kryesore

Të përzgjedhura

Lajmet e Fundit

Te Fundit