Home Uncategorized AKU dhe ISHSH...

AKU dhe ISHSH, inspektim të përbashkët për “Antiduhanin”

23
0

Konkretisht, në rrugën “Ibrahim Rugova”, hyrja e kompleksit “Tajvan”, përballë “Shallvareve”, drejtuesit e institucioneve të sipërpërmendura, do t’i përgjigjen interesit të mediave në lidhje me zbatimin e ligjit “Për Mbrojtjen e Shëndetit nga Produktet e Duhanit dhe inspektimin e përbashkët të të dy trupave inspektuese në subjekte të ndryshme, lokale pranë zonës së Shallvarëve.

 

Lajmet Kryesore

Të përzgjedhura

Lajmet e Fundit

Te Fundit